Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

OM MEG

 

Jeg har over 25 års yrkeserfaring fra å jobbe med kommunikasjon i barnevern og   kriminalomsorgen. Du finner min CV litt lengre ned på siden.

Jeg er gestaltterapeut utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt.

 Som gestaltterapeut er jeg underlagt Lov om alternativ behandling som blant annet inneholder regler om taushetsplikt og forvaltning av personopplysninger.

Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening og er forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer. Terapien kvalitetssikres også gjennom regelmessig veiledning hos godkjent veileder. 

Du trenger ingen henvisning fra lege og jeg har korte ventelister.

CV/ akademisk bakgrunn:

Psykologi grunnfag, Universitetet i OsloPedagogikk grunnfag , Høyskolen i LillehammePedagogikk mellomfag, Høyskolen i LillehammerSosionomutdanning, Diakonhjemmets HøgskolesenterOffentilig rett grunnfag,  Universitetet OsloPrivat rett grunnfag, Universitetet OsloKognitiv terapi, trinn 1, Høgskulen i Sogn og fjordaneVidereutdanning i Kognitiv terapi, trinn 1 Sinnemestring, Norsk forening for kognitiv terapiLedelse og innovasjon, Høgskolen i Buskerud og VestfoldVeiledning av kollegaer, Høgskolen i OsloCoaching, selvledelse og emosjonell inntelligens, BI Handelshøyskolen, OsloCoaching (II): mentoring og positiv psykologi, BI Handelshøyskolen, OsloGestalt terapi, Norsk Gestaltinstitutt Høyskole

Norsk Gestaltterapeut Forening

Foreningens arbeid er å lage gode rammevilkår for gestaltterapeuter og bidra til å sikre kvalitet for terapeut og klienter av MNGF terapeuter.

 

Share on Facebook