Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

OM GESTALTERAPI

Gestaltterapi er en terapeutisk retning som også har fått solid forankring innen næringsliv, bedriftsledelse, bedriftsrådgivning og i alle former for opplæring.

Gestaltterapi likestiller informasjon fra hode, kropp og følelser i sin tilnærming til mennesket. Gjennom samtaler utforsker vi og blir mer bevisst på hvordan disse sidene henger sammen i oss selv. 

Ressursene til å bli enda mer den du er, ligger i deg selv og gir muligheter for å ta tak i eget liv på en positiv og engasjerende måte. Det er vanskelig og tøft å føle at en står alene. Støtte, og noen ganger et puff, er ofte nødvendig for å komme videre.

 

I gestaltterapi er spørsmålet hvorfor erstattet med hvordan, noe som åpner for større bevissthet og innsikt. Sammen ser vi på muligheter, ønsker for endringer og utforsker livet slik det er, akkurat nå.

Jeg tror at når mennesker deler sine tanker, følelser og opplevelser i trygge relasjoner, får de større forståelse for både seg selv, andre og de rammebetingelsene vi tilpasser oss.

Share on Facebook